Aben & Slag en 1.FC Geerts leiden duur puntverlies

  09 februari 2019
Aben & Slag en 1.FC Geerts leiden duur puntverlies

FC van de Burgt legt Meulensteen over de knie

 

De A-klasse kan zomaar eens binnenkort zijn beslissing kennen. Na het puntverlies van nummer 2 Aben & Slag Advocaten en 1.FC Geerts, bivakkerend op plek 3, kent Café-Zaal de Tapperij een riante voorsprong van 6 punten.

 

aben & Slag kwam tegen het tegenvallende Go-People BV niet verder dan 3-3. Go-People.BV kent een matig seizoen en moet nog vrezen dat het niet degradeert. In het duel met Aben & Slag kwam eindelijk weer eens wat glans van het talentvolle team terug. Een vroege achterstand werd teniet gedaan en met nog 8 minuten op de klok stond het met 3-1 voor. Via een tweede goal van F. Dankers hervond Aben & Slag de aansluiting en maakte het in het slot ook nog gelijk: 3-3.

 

Hurkmans Plaatwerk BV trakteerde 1.FC Geerts op een terechte nederlaag. Een knappe overwinning voor de mannen in het zwart en het wit. J. van der Leemputten opende het doelpuntenbal en mocht ook de vierde voor zijn Hurkmans binnen trappen. Geerts kon in dit duel geen echte grip op de opponent vinden en verloor. Ook de titel verdween daarmee uit het zicht. Hurkmans mag zich op plek 5 trots voelen.

 

De B-klasse kende een uitslag in de dubbele cijfers. FC van de Burgt versloeg Meulensteen/ van Lieshout met maar liefst 10-0. Verleden week won Meulensteen dit duel nog in de strijd om de beker, nu was FC van de Burgt een XXL-maatje te groot. De helft van de productie nam J. Gerrits voor zijn rekening. Mede dankzij een heuse hattrick, aangezien zijn hattrick tot stand kwam in de eerste 3 minuten van het duel. T. van Duijnhoven kende ook een briljant duel, hij schoot driemaal met scherp. Meulensteen keek beteuterd toe, het had meer verwacht van dit duel.

 

Datzelfde gold ook voor Rijwielhandel van den Berg. Danny Megens Keurslagerij bleek echter oppermachtig. Ook in deze wedstrijd werd er tien keer gescoord; 8-2. B. Pellegrino legde vijfmaal aan voor een treffer en was zodoende voor de Keurslagerij van grote waarde. De Rijwielhandel kreeg in dit duel geen voet aan de grond en zag de Keurslagerij al snel demarreren, op hoge snelheid. De Keurslagerij werpt zich via deze zege als grootste uitdager op om het de favoriet om de titel in de B-klasse, Sporthal D’n Ekker, nog lastig te maken.