Danny Megens Keurslagerij zorgt voor daverende bekerverrassing

  24 november 2018
Danny Megens Keurslagerij zorgt voor daverende bekerverrassing

B-klassers maken sterke indruk in de beker

In poule D stond de wereld op z’n kop, nadat het eindsignaal had geklonken in het treffen tussen Danny Megens Keurslagerij en Café-Zaal de Tapperij.De Tapperij, toch al jarenlang redelijk ongenaakbaar, kreeg een pak slaag te verwerken tegen de Keurslagerij, uitkomend in de B-klasse. Met 5-1 wisten ze de koppositie in de bekerpoule te pakken en dwongen ze daarmee plaatsing voor de grote beker af. R. Hendriks was de Man of the Match met drie doelpunten.

In diezelfde poule wist A-klasser Hurkmans Plaatwerk BV het niet te bolwerken tegen het in de B-klasse laaggeklasseerde Meulensteen/ van Lieshout. Hurkmans nam wel de voorsprong met nog 13 minuten te gaan, maar wist deze niet te behouden. M. van de Laar wist Meulensteen 5 minuten voor het einde een klein succesje te geven door de gelijkmaker binnen te werken. Beide teams maken nog een kleine kans op plaatsing voor de grote beker. Anders gaan ze strijden voor de kleine beker.

In poule 3 is Aben & Slag Advocaten zeker van een plekje in de strijd om de grote beker. Het team wat het dit jaar niet onverdienstelijk doet in de A-klasse rekende af met de middenmotor in de B-klasse, FC van de Burgt. De 1-0 voorsprong van de voet van T. Kuypers bleef lang staan. In de slotfase schoot F. Raaymakers de 2-0 binnen, waarna FC van de Burgt snel de spanning terugbracht via K. van Geffen. F. Dankers maakte aan alle onzekerheid een eind met de 3-1 in het voordeel van de advocaten.

Sportcafé D’n Ekker baalde als een stekker, na afloop van haar duel. Het verloor met 5-1 van Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs, welke na afloop reglementair werd (5-0), doordat de papieren niet op orde waren. Tot overmaat van ramp gaan er nu ook 3 puntjes af en is plaatsing voor de kleine beker nu hun deel. Lindeboom kan zich opmaken voor haar laatste duel om daarin plaatsing voor de grote beker af te dwingen na deze papieren zege.

In poule A zijn de kaarten geschud. FC Avondrood mag zich gaan opmaken voor de kleine beker, nadat het voor de derde keer verloor. 1.FC Geerts was veel te sterk voor de hekkensluiter ind e B-klasse. De Gelb-Schwarzen wonnen met 13-0. P. van der Bruggen en H. Kuijpers schoten met scherp, beiden waren viermaal verantwoordelijk voor een doelpunt. Deze doelpuntenregen was voor 1.FC Geerts belangrijk, aangezien zij zich nu plaatsen voor de grote beker. Op doelsaldo eindigen zij als tweede in de poule.

Go-People.BV zal zich nog wel eens achter de oren krabben. De runner-up in de A-klasse van verleden seizoen moest haar meerdere erkennen in de huidige nummer 5 van de B-klasse, Rijwielhandel van den Berg. De cupfighter won ook haar derde duel in de poule. Het was met 4-0 te sterk. A. van den Boogaard opende en sloot de score voor de ongeslagen ploeg. Het loopt op rolletjes voor de Rijwielhandel in de beker. Ongeslagen de grote beker in.