Go-People stunt met zege op koploper

  01 november 2019
Go-People stunt met zege op koploper


DK Garagebedrijf verliest met schaamrood op de kaken

Zure druiven voor Sportcafé den Ekker. Go-People.BV heeft ze namelijk getrakteerd op een nederlaag, iets wat tot op heden alleen BrabantTent was gelukt. Een intensief potje kende voor Go-People een gunstig verloop. I. Cherif was de grote man met twee doelpunten. De aansluiting via T. Bouw kwam voor Den Ekker te laat, waarmee het voor de eerste maal punten laat in de A-klasse.

Aben & Slag Advocaten had meer gehoopt van haar duel tegen Café-Zaal de Tapperij. Laatstgenoemde kent tot dusver geen heel gelukkig seizoen en was dus te pakken. Helaas zat dat er voor Aben & Slag niet in. Tweemaal langszij was onvoldoende voor een punt. R. Engels sloeg vlak na de gelijkmaker toe en zo won de Tapperij met 3-2.

DK Garagebedrijf moest behoorlijk wat incasseren in haar wedstrijd tegen Rijwielhandel van den Berg. Ondanks dat T. van Oort vijf keer doel trof, vielen er aan de andere zijde maar liefst 11 goals te bewonderen. R. Engels was in de kleuren van de Rijwielhandel het meest scherp: zesmaal vond hij het net. Einduitslag: 11-5.

Dat het dit jaar in de B-klasse spannend gaat worden bleek ook wel uit de zege van FC van de Burgt. Een 2-0 achterstand tegen FC Avondrood bracht hen niet van hun stuk en snel na die 2-0 trokken ze de stand alweer gelijk. Het arme Avondrood moest daarna haar meerdere erkennen en zag hoe FC van de Burgt uitliep naar een 5-2 zege.

Een zege was er ook voor Danny Megens Keurslagerij. De koploper van de B-klasse imponeerde niet bepaald, maar won toch haar duel van Café Thuis. R. Hendriks, toch al aardig op dreef dit seizoen, wa met drie goals de meest trefzekere van allen. Café Thuis pikte haar doelpuntjes wel mee, maar moest er toch weer te veel incasseren: 6-3.