Meulensteen/ van Lieshout maakt indruk

  02 februari 2019
Meulensteen/ van Lieshout maakt indruk

Tapperij verslaat Lindeboom in strijd om de grote beker

De strijd om de bekers is begonnen. Zowel de poules voor de Grote beker als die voor de Kleine beker zijn van start gegaan.

In de 1e poule waarin wordt gestreden voor de grote beker wisten Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt en Café-Zaal de Tapperij beide de winst te pakken. Sevenmiles.nl versloeg de B-klasser Rijwielhandel van den Berg. In een gebalanceerd duel bracht W. Swinkels de spanning nog even terug, toen er nog 10 minuten te spelen waren. Het was niet voldoende om Sevenmiles.nl te weerhouden van een zege.
Lindeboom opende nog sterk tegen De Tapperij. H. Snijders zette zijn accountantsteam op voorsprong, maar deze werk teniet gedaan door de Tapperij. Het werd uiteindelijk 5-3 voor de koploper in de A-klasse.

In de andere poule waarin om een finaleplek voor de Grote beker wordt gestreden startte 1.FC Geerts sterk. B-klasser BrabantTent mocht lang hopen, nadat het een groot deel van het duel tegen een 1-0 achterstand aankeek. De strijd werd pas beslist in het slot via tweemaal de voet van B. Kluytmans: 3-0.

In diezelfde poule sloeg Aben & Slag Advocaten pas in de laatste 10 minuten toe. Danny Megens Keurslagerij bood prima weerstand, mar via treffers van T. van den Heuvel en E. van den Heuvel mocht Aben & Slag de eerste drie punten in deze fase van het bekertoernooi in de tas steken.

Drie punten waren er ook voor Meulensteen/ van Lieshout. De rode lantaarndrager in de B-klasse won, voor het eerst in dit gehele seizoen, van mede-B-klasser FC Van de Burgt. Namens Meulensteen waren E. Wich en M. van den Elzen (2) de bewierookte mannen. M. van Vijfeijken troostte zijn team met de eretreffer. Meulensteen startte de strijd om de Kleine beker met een triomfantelijke 3-1 zege.

Poulegenoten DK Garagebedrijf en Go People.BV deelden de punten. De beide A-klassers kennen geen denderend jaar en hielden elkaar in dit duel keurig in evenwicht.