Sevenmiles.nl verrast Aben & Slag

  27 september 2019
Sevenmiles.nl verrast Aben & Slag

Favorieten in de B-klasse falen niet

In het duel tussen Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt en Aben & Slag Advocaten was de spanning om te snijden. Het wispelturige Sevenmiles.nl wist het de advocaten erg lastig te maken. F. Dankers nam nog wel het voortouw namens Aben & Slag, welke door R. Hellings teniet werd gedaan. E. Nooijen zorgde andermaal voor een voorsprong, maar ok deze bleef niet staan. Tot overmaat van ramp moest Aben & Slag in het slot nog met een mannetje minder verder en dat werd ze vlak voor het einde fataal. M. van der Heijden maakte de verrassing compleet: Sevenmiles.nl won met 3-2.

De A-klasse kende naast bovenstaand duel ook het treffen tussen Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs en Hurkmans Plaatwerk. Zoals traditie betaamd blijkt het tweede seizoen na promotie een zwaar seizoen te zijn. Hurkmans ondervindt dit aan den lijve en ook in Lindeboom moest het zijn meerdere erkennen. Lang keek Hurkmans tegen een miniem verschil aan en met hoop op minimaal een punt werd de slotfase ingegaan. T. van der Lelie schoot die hoop aan gruzelementen. Lindeboom won met 2-0.

In de B-klasse stonden drie duels op het programma waarbij David het opnam tegen Goliath. Duel één was een walk-over. Danny Megens Keurslagerij had geen kind aan FC Avondrood. R. Haverkort was op schot en noteerde viermaal een treffer. FC Avondrood redde de eer, maar daar was alles mee gezegd: 8-1.

In het onderonsje tussen FC van de Burgt en Café Thuis was de strijd iets meer gelijkwaardig, getuige de eindstand: 3-5 in het voordeel van FC van de Burgt. Café Thuis herstelde zich daarmee enigszins van de kalmerende nederlaag van twee weken geleden. FC van de Burgt weet haar 100% score zodoende uit te bouwen naar drie opeenvolgende duels.

Datzelfde geldt voor Rijwielhandel van den Berg. Meulensteen/ van Lieshout kon deze avond gelukkig een team op de been brengen en wist vrij aardig partij te bieden. Eén treffer was helaas niet voldoende voor een punt of meer. De Rijwielhandel scoorde vijfmaal en won daarmee haar derde partij op rij.