Sevenmiles.nl zegeviert met zevenklapper

  19 oktober 2019
Sevenmiles.nl zegeviert met zevenklapper

BrabantTent boekt eerste seizoenszege

In het laatste duel van de avond deed Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt goede zaken. Het nog altijd puntloze Hurkmans Plaatwerk BV kon niets anders dan toekijken hoe Sevenmiles.nl-aanvoerder R. Hellings ze eigenhandig de das omdeed. Vijf treffers en een vijf tegen nul tussenstand met nog tien minuten op de klokken was de vruchtbare oogst voor Sevenmiles. Hurkmans deed tweemaal iets terug, maar moest ook nog tweemaal incasseren. Sevenmiles.nl won met 7-2 en eiste zo de tweede plek in de rangschikking op.

De eerste plek in diezelfde A-klasse is stevig in handen van de debutanten van Sportcafé den Ekker. Het volle pond uit de eerste vier wedstrijden is behaald, maar wat ging het tegen 1.FC Geerts moeizaam. O. van den Berk zette de geel-zwarten als snel op voorsprong en de lopers van het Sportcafé beten zich er keer op keer op stuk. Frustraties leidde tot drie groene prenten, waarna captain T. van den Bergh zijn verantwoordelijkheid nam en het Sportcafé naast en voorbij 1.FC Geerts schoot. En dat vlak voor het einde van het duel, 1.FC Geerts was ‘stincksauer’.

De opening van de WAC-avond ging tussen Go-People en Café- Zaal de Tapperij. Een evenwichtig duel werd na twintig minuten opengebroken. H. van Eerd stond aan het eind van een goed uitgespeelde aanval die Go-People de das omdeed. Diezelfde H. van Eerd was er twee minuten later als de kippen bij om de stand te verdubbelen. R. Ros zorgde voor de kers op de taart vlak voor het laatste eindsignaal klonk. 3-0 in een duel waar Go-People op meer gehoopt had.

BrabantTent wist na het gelijke spel van vorige week, de eerste driepunter bij te schrijven. Café Thuis maakte het spel, maar scoorde een onvoldoende in de afwerking. BrabantTent was daar een stuk zorgvuldiger in. J. Huijbers stond aan het eind van een vlijmscherpe counter. R. Meulensteen zorgde nog wel voor de 1-1, maar J. Huijbers was er snel weer bij om de voorsprong in ere te herstellen. C. Verhoeven was het die halverwege het duel de 2-2 binnenschoot. R. Nooijen herstelde de BrabantTent –voorsprong welke door G. Simons via twee doelpunten werd uitgebreid. Een 5-2 zege was het gevolg.

De meeste doelpunten waren te bewonderen in de strijd tussen Meulensteen/ van Lieshout en Danny Megens Keurslagerij. Maar liefst 19 doelpunten werden er gescoord. Driemaal via de voet van E. Wich voor Meulensteen en 16 goals via meerdere voeten van de Keurslagerij. Vlijmscherp waren ze, de mannen van Danny Megens, Meulensteen werd geslacht. Het meest doeltreffend waren R. Hendriks en R. van de Ven beiden met vier doelpunten. Het arme Meulensteen wacht nog steeds op het eerste punt van het seizoen, daar waar de Keurslagerij minimaal voor twee weken bovenaan staat.