1.FC Geerts-doelman onpasseerbaar in treffen met Café Thuis 1

  19 november 2021
1.FC Geerts-doelman onpasseerbaar in treffen met Café Thuis 1


BrabantTent blijft dubbele cijfers scoren

Nadat Café Thuis 1 de eerste nederlaag in de beker had geleden tegen 1.FC Geerts, bleek andermaal dat 1.FC Geerts een struikelblok was. Met name de doelman van 1.FC Geerts bleek een flinke sta-in-de-weg voor Café Thuis 1. Dat vervolgens de voorwaartsen tweemaal doel wisten te treffen, was voor 1.FC Geerts een hele prettige bijkomstigheid. Een zure nederlaag voor Café Thuis 1, pluspunten voor 1.FC Geerts die door deze zege op gelijke hoogte komen met de opponent van deze avond.

Aben & Slag Advocaten verslikte zich bijna in Hurkmans Plaatwerk BV. De koploper in de A-klasse wist op het nippertje een kleine blamage te voorkomen. Hurkmans, toch al in goede doen dit seizoen, kwam op een knappe 2-0 voorsprong. De aansluiting vond Aben & Slag op zes minuten voor het eind. Gelukkig voor hen werd puntverlies vlak voor het eind voorkomen. Hurkmans beteuterd door het ene puntje, waar het er drie hadden kunnen zijn.

Het duel tussen Go-People.BV en Sportcafé Den Ekker eindigde reglementair in 0-3.

De kop in de B-klasse blijft het goed doen. Rijwielhandel van den Berg behield de 100%-score door ruimschoots BD United aan de kant te schuiven. Na 36 minuten stond er 9-1 op het scorebord. Voor de Rijwielhandel was ditmaal R. Happé het meest trefzekere met vier doelpunten. J.Verhoeven hield de eer aan BD United-zijde hoog door zijn productie met één doelpunt te verhogen.

BrabantTent kent op plek twee ook een uitermate goed seizoen. Opvallend is daarbij de grote honger naar doelpunten. Ook deze avond bleek maar weer dat het met het maken van goals wel goed zit. Het arme FC Avondrood kon geen voet aan de grond krijgen tegen de ongenaakbare roodhemden. Vier treffers van de voet van S. van Dinther en drie goals van J. Krol en S. Lahaije deden een aardige duit in het zakje in de 12-1 overwinning. B. van der Kruissen mocht wat terugdoen, zodat FC Avondrood toch nog iets had om mee naar huis te nemen.

En dit alles in een Coronaproof-ambiance: geen publiek en een gesloten Sportcafé. Netjes volgens het boekje, maar met de wens om het snel weer anders te mogen beleven. Tot die tijd maken we er het beste van.