Aben & Slag Advocaten kampioen

  06 mei 2022
Aben & Slag Advocaten kampioen


B-klasse tot slotronde spannend

Het kampioenschap in de A-klasse is gewonnen door Aben & Slag Advocaten. Na een nederlaag in de vorige speelronde, lieten ze vandaag niet het kaas van het brood gegeten worden. Danny Megens Keurslagerij werd gedegen aan de kant geschoven. Drie treffers waren genoeg om de eretreffer van Danny Megens toe te staan. De 3-1 overwinning was tevens de kampioenswinst, waarna in de kantine van Sportcafé den Ekker geproost kon worden op dit uitermate mooi succes.

Café Thuis 1 voldeed nog wel aan haar plicht door haar duel winnend af te sluiten. Hurkmans Plaatwerk werd met 3-0 verslagen. Zodoende is Thuis verzekerd van plek 2, maar is plek 1 niet meer haalbaar. Wat rest is nog één duel, waarin de kater van het mislopen van de titel mogelijk weggespoeld kan worden.

Tot slot eindigde Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt en Sportcafé den Ekker hun duel op een 1-1 gelijkspel. Daarmee is Sevenmiles klaar met dit seizoen en richten zij zich op de finaleronde van de Grote Beker. Het Sportcafé trapt volgende week nog eenmaal af om haar teleurstellende seizoen nog een klein beetje glans te geven.

Rijwielhandel van den Berg deed wat het moest doen om nog direct kans te maken op de titel in de B-klasse. Het versloeg Café Thuis 2 met 6-2. Even werd het spannend toen Thuis 2 de snel opgelopen achterstand teniet deed, maar nadien stelde de Rijwielhandel orde op zaken. Door deze drie punten zijn zij samen met BrabantTent de koploper met beide 30 punten. Donderdag 12 mei zal de beslissing vallen.

BD United eindigt haar debuutseizoen op een knappe 3e plek. Het 2-2 gelijkspel tegen FC van de Burgt zorgde voor een onoverbrugbare voorsprong op datzelfde FC van de Burgt. G. van Bragt zorgde tweemaal voor de voorsprong namens BD United, maar even zo vaak toonde FC van de Burgt karakter. A. Leenders en de eerste seizoenstreffer van M. van Vijfeijken zorgde zo voor de puntendeling.