Aben & Slag doet goede zaken

  16 april 2022
Aben & Slag doet goede zaken


1.FC Geerts laat dure punten liggen

Door de puntendeling van 1.FC Geerts tegen Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt is het gat met de koploper in de A-klasse gegroeid. Het dure puntverlies van Geerts gaf Aben & Slag de kans om een klein gaatje te slaan. Dat wist het dan ook te doen door Hurkmans Plaatwerk, eveneens een directe concurrent, op een 3-0 nederlaag te trakteren. Sevenmiles.nl wist een puntje af te snoepen van Geerts en weet zich als middenmoter prima te handhaven. Geerts heeft nu een duel meer gespeeld dat Aben & Slag en zal alles op alles moeten stellen om überhaupt nog kansrijk in de titelstrijd te zijn.

De kampioenschapsaspiraties van BrabantTent werd andermaal duidelijk tegen FC Avondrood. Avondrood had nog wel het voordeel van de stand in de beginfase, maar na de 2-1 voorsprong te hebben weggeven sloeg er geen maat meer op de scoringsdrift van BrabantTent. Ook ditmaal werden de dubbele cijfers behaald met daarin hoofdrollen weggelegd voor S. Lahaije en G.Simons. Driemaal haalden zij de trekker over. Over de 12-2 zege bestond geen twijfel.
Dat gold overigens ook voor de 7-1 eindstand in het treffen tussen Rijwielhandel van den Berg en DK Garagebedrijf. De stalen rossen wonnen het van de blikken voitures. Met drie voltreffers was R. Happé de man van dit duel en behield zijn Rijwielhandel zodoende uitzicht op plek 1, nu in handen van BrabantTent.
Tot slot wist FC van de Burgt haar duel winnend af te sluiten met 3-0, doordat Café Thuis 2 helaas geen representatief vijftal op de been kon brengen.