B-klasse-topper prooi voor Rijwielhandel van de Berg

  01 november 2021
B-klasse-topper prooi voor Rijwielhandel van de Berg


Aben & Slag nipt te sterk voor 1.FC Geerts

De topper in de B-klasse is in een 2-1 zege geëindigd voor Rijwielhandel van den Berg. Door deze nipte overwinning zijn ze nu de alleen koploper. BrabantTent is de runner-up. In een intens en boeiend potje groeide de doelman van BrabantTent uit tot de grote sta-in-de-weg voor de Rijwielhandel. Nadat R. Dankers BrabantTent ook nog op voorsprong had weten te zetten, was het aan de Rijwielhandel om alsnog het gaatje te vinden. Wie anders dan R. Brouwers lukte dit tweemaal, waarmee er een 2-1 zege werd geboekt.

Diezelfde cijfers stonden op het scorebord nadat 1.FC Geerts en Aben & Slag Advocaten hun duel hadden uitgespeeld. El Classico stond bol van de spanning en zoals een duel als deze betaamd was men aan elkaar gewaagd. P. Raijmakers mocht Aben & Slag doen dromen van de smaak van de overwinning. De 2-0 voorsprong werd verkleind door M. Jansen. Twaalf minuten resteerde om dit a-klasse-duel nog te doen kantelen, maar Aben & Slag bleef standvastig en won zo dit onderonsje: 2-1.

Danny Megens Keurslagerij en Sevenmiles.nl/café-zaal van de Burgt konden beide deze avond hun eerste winstpartij bijschrijven. Beide teams hadden de ambities om de daad bij het woord te voegen. M. Khalil schoot Sevenmiles tweemaal op voorsprong. Tweemaal kwam de Keurslagerij langszij. Tien minuten voor het laatste fluitsignaal kwam Sevenmiles voor de derde maal op voorsprong en deed het vervolgens waarom het spreekwoord bekend staat: driemaal is scheepsrecht. Na die 3e treffer wist Sevenmiles nog twee doelpunten te produceren en was de Keurslagerij definitief verslagen. De eerste zege voor Sevenmiles is een feit, de Keurslagerij zit nog even in de wachtkamer.

Het duel in de B-klasse tussen FC van de Burgt en DK Garagebedrijf eindigde in een 5-0 reglementaire zege voor FC van de Burgt.