B-klassers verrassen in strijd om Grote Beker

  05 februari 2023
B-klassers verrassen in strijd om Grote Beker

Het WAC Bekertoernooi zit inmiddels in de volgende fase. Strijdend in poules om de verschillende bekers gooien de B-klassers op de openingsavond hoge ogen. Biezen Tuincentrum als wel Van Asten hypotheken & verzekeringen, beide uitkomend in poule 1, hebben in hun duels verrassend de A-klassers laten buigen voor hun dadendrang. Biezen Tuincentrum was voor Café Thuis een maatje te groot en won met 4-2 met onder andere twee doelpunten van R. van den Heuvel. Van Asten versloeg nipt Hurkmans Plaatwerk met 1-0. Man van de dag was de jarige T. van Asten die zijn team de 3 punten schonk.

In de tweede poule van het Grote Beker-toernooi wist Aben & Slag Advocaten een 5-4 zege te boeken op Rijwielhandel van den Berg. Sportcafé Den Ekker startte ook goed en versloeg BrabantTent met 4-2.

Om de Kleine Beker was er een subliem begin voor DK Garagebedrijf. FC Avondrood was geen partij en werd dan ook met 10-2 naar huis gestuurd. In de andere poule was 1.FC Geerts een maatje te groot voor FC van de Burgt. Een 2-0 voorsprong was voor de B-klasser niet voldoende om Geerts op de knieën te krijgen.