Biezen Tuincentrum rekent af met concurrent

  18 februari 2023
Biezen Tuincentrum rekent af met concurrent

Biezen Tuincentrum heeft uitstekende zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap in de B-klasse. Concurrent Rijwielhandel van den Berg wist de verdediging van de koploper niet te slechten en moest tot driemaal toe een tegentreffer slikken. J. Beekmans en K. Wouters dirigeerde Biezen Tuincentrum naar alweer de 9e zege van het lopende seizoen.

Van Asten hypotheken & verzekeringen maakte dankbaar gebruik van de nederlaag van de Rijwielhandel en nam de rol van runner-up over. DK Garagebedrijf gaf goed partij en kwam kort voor het einde via N. Heesakkers nog dichtbij een klein stuntje. Uiteindelijk was het T. van Asten zelf die de punten veilig stelde. Dit duel eindigde in 4-1 voor van Asten.

Het derde duel in de B-klasse kende een zeldzame uitslag. FC van de Burgt en FC Avondrood, de hekkensluiters, kwamen beide niet tot scoren en daarmee was de eerste 0-0 van dit kalenderjaar een feit.

De koplopers in de A-klasse maakten beide geen fout. Café Thuis versloeg Sevenmiles.nl/Café-zaal van de Burgt. Dat ging niet zonder slag of stoot. Sevenmiles.nl wist tot driemaal toe de verkregen voorsprong niet vast te houden, waarna tot overmaat van ramp N. Peeters met nog vier minuten te spelen de winnende treffer namens Café Thuis binnen wist te schieten.

Aben & Slag Advocaten had evenzeer een lastig potje nodig om drie punten bij te schrijven. BrabantTent wist tweemaal de opgelopen achterstand te egaliseren, maar nadat F. Dankers met zijn tweede van de avond wederom een verschil had weten te maken, was BrabantTent niet bij machte nogmaals de achtervolging te belonen. Middels deze zege heeft Aben & Slag evenveel punten als Café Thuis met daarbij wel opgemerkt dat laatstgenoemde er één duel meer over heeft gedaan.