BrabantTent boekt doelpuntrijke zege

  19 september 2020
BrabantTent boekt doelpuntrijke zege

Café-Zaal de Tapperij legt Aben & Slag over de knie

Op de tweede speelavond van het seizoen liet BrabantTent er geen gras over groeien. Verleden seizoen nog in de anonimiteit van de B-klasse acterend, schoot het nu uit haar slof tegen het hoger aangeslagen FC van de Burgt. BrabantTent won met 9-4. Het echte verschil werd pas in het slot gemaakt. J. Krol en S. van Dinther waren de grote mannen met ieder drie doelpunten.

DK Garagebedrijf en Café Thuis hielden elkaar nauwlettend in de gaten in hun onderling treffen. De B-klassers gelukten het niet de ander de nekslag toe te brengen, waardoor dit gelijk opgaande duel uiteindelijk geen winnaar kenden. T. van Oort was namens DK driemaal trefzeker. R. van der Aa kende een prima seizoenstart namens Café Thuis met twee doelpunten. Het duel eindigde in 4-4.

Café-Zaal de Tapperij wist door de zege op Aben & Slag voorlopig de koppositie in de A-klasse te pakken. Beide teams kwamen voor de tweede maal in actie en daarbij was het de Tapperij die na het eerste kwartier er het beste voorstond. De speldenprikken van Aben & Slag waren te minimaal om de Tapperij het moeilijk te maken. Laatstgenoemde won met 4-2.

Ook een zege voor Hurkmans Plaatwerk BV. In haar 3e seizoen als A-klasser wil Hurkmans zich eindelijk uit de onderste regionen worstelen en dat lukte hen tegen het geroutineerde 1.FC Geerts. G. Hurkmans en R. van der Ligt zorgden voor een 2-0 voorsprong, waarna H. van Gend de spanning terugbracht. De laatste tien minuten was het nagelbijten voor Hurkmans, terwijl 1.FC Geerts tevergeefs joeg op de gelijkmaker. Hurkmans won met 2-1.

Go-people.BV revancheerde zich voor de valse start van het seizoen. Sevenniles.nl/Café-Zaal van de Burgt moest eraan geloven. Halverwege sloten ze nog wel even aan, maar na die 1-2 van R. Spijkers waren I. Cherif, R. Slaets en A. Yahou scherp voor het doel en zette zij Go-People op een onoverkomelijke voorsprong. De 5-1 op dat moment was ook de eindstand. Go-People spoelde zo de nederlaag van vorige week weg, Sevenmiles.nl is nog zonder zege na twee duels.