BrabantTent en BD United maken er een spektakel van.

  13 februari 2022
BrabantTent en BD United maken er een spektakel van.


Topper in de A-klasse prooi voor Aben & Slag

Nummer 2 van de B-klasse, BrabantTent, moest diep gaan om BD United te laten buigen. Met nog 8 minuten op de klok leek de buit binnen met een 4-1 tussenstand, maar men had niet gerekend op de veerkracht van BD United. Plots stond het vlak voor het eind 4-4! Via de voet van J.Krol nam BrabantTent alsnog de volle buit mee naar huis.

Koploper Rijwielhandel van de Berg maakte geen fout en versloeg FC van de Burgt. Even werd het nog spannend toen FC van de Burgt de aansluiting wist te vinden, maar daar bleef het bij. De Rijwielhandel bleef nog zonder puntverlies middels deze 2-1 zege.

DK Garagebedrijf moest haar meerdere erkennen in FC Avondrood. Een snelle achterstand maakte DK nog wel goed, waarna B. van der Kruissen Avondrood naar een 3-1 overwinning wist te schieten.

De topper in de A-klasse tussen Aben & Slag Advocaten en Café Thuis 1 werd uiteindelijk niet wat je van een topper verwacht. Aben & Slag name een 2-0 voorsprong. Dit was Thuis al te machtig. De advocaten liepen in de laatste 10 minuten uit naar een 5-0 afgetekende overwinning.

Café Thuis 1 liep meer schade op. Door de overwinning van Hurkmans Plaatwerk raakte het ook de 2e plek in de rangschikking kwijt. Hurkmans kent een uitstekend seizoen en versloeg ditmaal Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt met de kleinst mogelijke uitslag: 1-0. Daarmee duwt het Sevenmiles verder naar beneden en zet het zelf een knappe reeks voort.