BrabantTent opent seizoen met dubbele cijfers

  18 september 2021
BrabantTent opent seizoen met dubbele cijfers


Ook Sportcafé den Ekker is op schot

Een uitstekend begin van het nieuwe seizoen voor B-klasser BrabantTent. Tegen het tweede team van Café Thuis kwam het nauwelijks in gevaar en wist het maar liefst tienmaal doel te treffen. Pas bij 6-0 mocht Thuis even wat terugdoen om de eer te redden. S. van Dinther was met 5 treffers goed op schot in dit duel.

Het tweede duel in de B-klasse van deze avond werd helaas reglementair afgedaan. Meulensteen/ van Lieshout kon geen volwaardig team op de been brengen en verloor zodoende met 5-0 en kreeg 3 minpunten toebedeeld. Rijwielhandel van den Berg had dus een rustige avond.

De start in de A-klasse was voor Sportcafé den Ekker er eentje om de vingers bij af te likken. Danny Megens werd gedegradeerd tot speelbal en kon alleen maar toekijken hoe het sportcafé het ene na het andere doelpunt maakte. Bij 6-0 kon het eindelijk wat terugdoen. De eindscore van 9-3 liet duidelijk zien wie er in dit duel de sterkste was met T.Bouw als topscores met 5 goals.

Café Thuis 1 (het voormalige Café-Zaal de Tapperij) kon ook een prima seizoensdebuut overleggen. De zege van 4-2 kwam weliswaar moeizaam tot stand door een dapper werend Sevenmiles.nl/Café-Zaal van de Burgt, maar de langste adem gaf de nieuwe sponsor een 100% start. N. Peeters was met twee treffers de gevierde man aan Thuis-zijde.

Go-People.BV en Aben & Slag Advocaten wisten in hun duel er een spannende pot van te maken. T. Kuypers en F. Dankers (tweemaal) scoorden voor Aben & Slag, P. Aben en Nadir zorgden voor de aansluiting. Het was helaas niet voldoende voor een punt, waardoor Aben & Slag 3 knappe punten mocht bijschrijven en daarmee en fijne seizoensopening kende.