BrabantTent zegeviert in B-klasse topper

  01 april 2022
BrabantTent zegeviert in B-klasse topper


Café Thuis 2 boekt eindelijk eerste zege

De topper in de B-klasse tussen BrabantTent en Rijwielhandel van den Berg is een prooi geworden voor BrabantTent. In een intens gevecht stond BrabantTent als een huis en wist het de Rijwielhandel te trakteren op twee doelpunten. Allereerst was B. van den Bergh de gevierde man, waarna S. van Dinther de score uit wist te breiden. De 2-0 overwinning betekent dat beide teams nu op drie verliespunten staan en de titelstrijd in de B-klasse enorm spannen wordt.

In diezelfde klasse was er nog meer te vieren. Café Thuis 2 kon eindelijk eens de kurken van de champagne trekken na een overwinning. C. Verhoeven en R. Meulensteen sorteerden het geplaagde Thuis 2 al voor. FC Avondrood zette nog aan en via B. van der Kruissen werd het nog even benauwd, waarna T. van der Aa aan alle spanning een eind schoot. Avondrood werd met 3-1 verslagen.

DK Garagebedrijf blijft in de virtuele verliescirkel zitten. FC van de Burgt, acterend in het grijze gedeelte van de B-klasse, bleek met een minimale marge te sterk. T. van Duijnhoven zette zijn cafébroeders op voorsprong. Hij flikte het doelpuntenkunstje wederom, nadat D. van Rossum en P. Schepers DK op voorsprong hadden geschoten. Met nog een minuut op de klok, was het aan de lepe E. Leenders om de punten voor FC van de Burgt binnen te schieten: 3-2.

Titelkandidaat voor het A-klasse kampioenschap, Café Thuis 1, verslikte zich bijna in Danny Megens Keurslagerij. De rode lantaarndrager had het openingsdoelpunt van R. van Zoggel knap ongedaan gemaakt. T. van Mechelen wist dat zijn doelpunt mogelijk voor een knappe verrassing kon zorgen, ware het niet dat wederom R. van Zoggel met zijn neusje voor de goal alsnog de 2-1 zege namens Thuis 1 binnen schoot. De Keurslagerij blijft daarmee de nummer laatst, Café Thuis 1 sluit aan bij de drie koplopers.

Sevenmiles.nl/Café-Zaal van de Burgt wist via een prima 3-0 overwinning Sportcafé den Ekker wat meer op afstand te zetten in de rangschikking. S. Meulensteen, M. van der Heijden en als toef op de taart R. Hellings zette het arme Sportcafé op een kansloze afstand. Een tweede achtereenvolgende zege voor Sevenmiles.nl met daar tegenover de 8e opeenvolgende nederlaag voor Den Ekker.