Café Thuis en 1.FC Geerts openen nieuwe seizoen

  17 augustus 2022
Café Thuis en 1.FC Geerts openen nieuwe seizoen

De aftrap van een nieuw seizoen WAC Beek en Donk is aanstaande. Op donderdagavond 15 september om kwart over zeven zullen Café Thuis en 1.FC Geerts de bal weer aan het rollen brengen.

In deze editie van het WAC zullen een aantal vertrouwde sponsornamen niet meer zichtbaar zijn. Zo heeft Go-People besloten niet meer verder te gaan. Datzelfde geldt voor Café Thuis 2. Ook zij hebben moeten besluiten om de zaalvoetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Tot slot is ook de naam van Meulensteen/ van Lieshout voltooid verleden tijd. Langdurig nog naam en faam gemaakt, maar helaas toch ook de handdoek moeten werpen.

Daar tegenover staat wel de entree van twee nieuwe sponsornamen. Beide teams zullen actief zijn in de B-klasse. Tuincentrum De Biezen en van Asten hypotheken en verzekeringen sieren vanaf 15 september de gloednieuwe shirts van de spelers die met hartstocht deze teams gaan vertegenwoordigen.

Tot slot zal BrabantTent voor het eerst in haar historie actief zijn in de A-klasse. Na het behaalde kampioenschap van verleden seizoen een mooie beloning om zich te meten met de creme de la creme van het WAC. Daartegenover staat de degradatie van Danny Megens Keurslagerij. Zij zullen de strijd in de B-klasse aangaan met o.a. de nieuwe teams en de gevestigde orde.

Laten we er samen weer een boeiend, gezond, sportief en bovenal gezellig seizoen van gaan maken, waarin we elkaar op en buiten de zaal (in Sportcafé D’n Ekker) in elkaars waarde laten en er samen een onvergetelijk WAC-jaar van maken.