Danny Megens Keurslagerij weet weer wat winnen is.

  13 november 2022
Danny Megens Keurslagerij weet weer wat winnen is.

Eindelijk kon Danny Megens Keurslagerij weer eens winnend de handen in de lucht steken. Op speelavond 7 wisten de vleeshouwers drie punten te veroveren door FC Avondrood met 3-1 te verslaan. Daarmee werd de rode lantaarn in de B-klasse ook direct overgedragen aan de tegenstander van deze avond.

Diezelfde lantaarn is verrassenderwijs in de A-klasse nu in het bezit van Café Thuis. De huidige titeldrager Aben & Slag was een maatje te groot voor de gevallen recordkampioen. Ondanks een late aansluitingstreffer wist Café Thuis een tot dusver teleurstellend verlopen seizoen niet te voorzien van een glanslaagje. Aben & Slag was met uiteindelijk met 4-2 te sterk.

1.FC Geerts en BrabantTent deelden in diezelfde klasse de punten. Het was aan B. Kluytmans te danken dat Geerts nog een punt overhield aan dit duel, daar waar J. Krol met nog 3 minuten te spelen BrabantTent op een 2-1 voorsprong wist te zetten. Het bleek dus onvoldoende voor de nieuwkomers om de winst te pakken. Geerts blijft door dit punt aanhaken bij de bovenste plekken.

De bovenste plekken worden een treetje lager bij het WAC Beek en Donk op dit moment ingevuld door de dubutanten. Biezen Tuincentrum is daar één van en andermaal wisten zij ingeslagen te blijven. Tegen FC van de Burgt wist men de winst pas in de slotfase bij elkaar te harken. FC van de Burgt wist het ze lang lastig te maken en had via R. Slaets de opgedane achterstand netjes goedgemaakt. Het bleek niet genoeg voor een punt. K. Wouters met zijn tweede en L. Hamelijck bezorgde Biezen Tuincentrum een 3-1 overwinning.

Naast de debutanten blijft Rijwielhandeln van den Berg een goede derde om de titel in de B-klasse op te eisen. BD United, de tegenstander van deze avond, kwam via J. Smulders nog op een 1-0 voorsprong, maar mede door drie treffers van J. Ankersmit was de Rijwielhandel duidelijk een maatje te groot voor BD United. Het werd 6-1.