Debuut BD United eentje om snel te vergeten

  25 september 2021
Debuut BD United eentje om snel te vergeten


Vernieuwd 1.FC Geerts kent prima start

Het debuut van BD United is er eentje om snel te vergeten. Enthousiasme alom, maar een groot incasseringsvermogen was gewenst tegen een ontketend BrabantTent. In wedstrijd 1 al zeer productief, nu stopte de teller bij 9! S. van Dinther was met 6 treffers de grote man. J. Verhoeven redde de eer voor de debutant en schoot zichzelf de geschiedenisboeken in als eerste doelpuntenmaker voor  BD United bij het WAC.

DK Garagebedrijf kende weinig moeite met Café Thuis 2. T. van Oort was als vanouds op schot en trof viermaal doel. Gretig en energiek kwamen de garagemannen goed voor de dag. Thuis slikte wederom een riante nederlaag en hoopt zich spoedig te revancheren.

In de A-klasse was daar de eerste topper van het seizoen. Café Thuis 1 nam het op tegen Aben & Slag Advocaten. Thuis mocht halverwege een 2-0 voorsprong genieten, maar in het tweede deel van deze topper kwam Aben & Slag knap terug. In de laatste tien minuten wisten beide teams geen kans meer te verzilveren. Een puntendeling.

Een puntendeling was ook het resultaat van het duel tussen Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt en Go-People.BV. Sevenmiles nam de voorsprong. Via R. Slaets wist Go-People de achterstand om te buigen, maar het slotakkoord kwam van de besnaarde voet van W. Vaessen: 2-2.

1.FC Geerts wist bij haar seizoensdebuut Hurkmans Plaatwerk op een ruime nederlaag te trakteren. 1.FC Geerts verscheen met nieuwe aanwinsten aan de aftrap en die drukte direct hun stempel. Voor oud-gediende H.Kuypers was het heerlijk om hen erbij te hebben; zijn duel beloonde hij met drie treffers. Een groot aandeel in de 6-1 zege.