DK Garagebedrijf wint eenvoudig van FC Avondrood

  30 oktober 2022
DK Garagebedrijf wint eenvoudig van FC Avondrood

DK Garagebedrijf krabbelt langzaam maar zeker uit een zwart gat. De A-klasser van weleer boekte alweer haar tweede seizoenzege en wel met 4-0. Een prima uitslag voor het team wat verleden seizoen geplaagd werd door tegenslag. De tegenstander die deze avond het onderspit moest delven, FC Avondrood, lijkt dit seizoen maar niet echt de weg omhoog te vinden en moest ook deze avond een nederlaag slikken.

Een nederlaag was er wederom ook voor Danny Megens Keurslagerij. De gifbeker is nog altijd niet leeg. Gloorde er vorige week nog hoop nadat er nipt was verloren, deze avond was er opnieuw een riante nederlaag te slikken. Van Asten Hypotheken en Verzekeringen, toch al flink op schot dit seizoen, reeg ook nu de doelpunten aaneen. Zowel  T. Neaum als T. van Uden hadden een aanzienlijk aandeel in de 10-1 overwinning. Zij produceerden beiden een hattrick, waardoor hun team fier en foutloos bovenaan de B-klasse prijkt.

Daarachter maakte Rijwielhandel van de Berg geen fout door FC van de Burgt te verslaag mey 6-1. In dit duel was het J. Ankersmit die een hattrick wist te produceren. De cafégangers kregen geen vat op hem en zijn kornuiten, waardoor de Rijwielhandel in het spoor van Van Asten zichzelf opwerpt als titelkandidaat. FC van de Burgt slikte voor het eerst in dit seizoen een nederlaag.

Geen nederlaag maar wel puntverlies was er in de A-klasse voor Aben & Slag Advocaten. Een 2-0 voorsprong was niet voldoende om Sevenmiles.nl/Café-Zaal van de Burgt over de knie te leggen. M. van der Heijden en M. Khalil zorgden voor het eerste punt van dit seizoen voor Sevenmiles. Voor Aben & Slag was het alweer het tweede opeenvolgende puntverlies.

Sportcafé Den Ekker maakte dankbaar gebruik van het morsen van de kampioen. Zij versloegen Hurkmans Plaatwerk BV met 4-2. B. Verheijen zette Hurkmans al vroeg op voorsprong, ware het niet dat Den Ekker over veerkracht beschikte en de achterstand snel teniet deed om vervolgens uit te lopen naar 3-1. Vlak voor tijd was het R. van der Ligt die de spanning nog terug wist te brengen met de aansluitingstreffer. Het was te danken aan de tweede van T. Bouw dat aan alle spanning een eind werd gemaakt. Hij schoot Den Ekker naar de voorlopige koppositie in de A-klasse.