Doelpuntrijke hervatting WAC Beek en Donk

  29 januari 2022
Doelpuntrijke hervatting WAC Beek en Donk

Schifting bekertoernooi is gemaakt

Na de verruiming van de Covid-maatregelen besloot ook WAC Beek en Donk opnieuw het lopende seizoen af te trappen. De laatste duels in de eerste fase van het bekertoernooi stonden op het programma. Dat de teams er zin in hadden, werd wel duidelijk. Doelpunten vielen als rijpe appelen. Helaas niet aan alle zijdes, waardoor er eclatante zeges werden geboekt.

Café Thuis 1 was het eerste team wat flink uit haar slof schoot. BD United werkte als een rode lap en delfde het onderspit met 7-1. BrabantTent had eveneens een fijne avond. De runner-up in de B-klasse wist haar collega uit de A-klasse op een 6-1 nederlaag te trakteren. Een puike prestatie.
Hurkmans Plaatwerk liet er geen twijfel over bestaan wie er de sterkste was in het treffen met Danny Megens Keurslagerij. Het werd 8-0!
Tenslotte was er ook een keurige zege voor Sevenmiles.nl/Café-Zaal van de Burgt. FC Avondrood mocht de eretreffer maken, maar kreeg er ook vier om de oren: 4-1.

Daarmee zit de eerste poulefase erop. De deelnemers om de Grote Beker en de Kleine Beker zijn bekend.

Grote Beker: Aben & Slag Advocaten, DK Garagebedrijf, Café Thuis 1, BrabantTent, Hurkmans Plaatwerk, Rijwielhandel van den Berg, Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt en Sportcafé den Ekker.

Kleine Beker: FC Avondrood, Danny Megens Keurslagerij, Café Thuis 2, BD United, 1.FC Geerts en FC van de Burgt.