Doelpuntrijke puntendeling tussen BrabantTent en Sportcafé den Ekker

  22 oktober 2022
Doelpuntrijke puntendeling tussen BrabantTent en Sportcafé den Ekker

De 5e speelavond van het WAC Beek en Donk kende een doelpuntrijk gelijkspel in de A-klasse. Nieuwkomer BrabantTent en Sportcafé den Ekker besloten hun onderonsje op 6-6! Deze zeldzame uitslag kwam vooral het Sportcafé goed uit, nadat zij een 4-1 achterstand op het scorebord zagen na 10 minuten spelen. T. Bouw namens het sportcafé was dit duel de topscorer met drie doelpunten.

1.FC Geerts versloeg in diezelfde klasse Hurkmans Plaatwerk BV. De gebroeders Kluytmans hadden het op hun heupen en namens bijna de gehele productie voor hun rekening. Hurkmans Plaatwerk wist na een dramatisch eerste kwartier iets van haar gezicht te redden, maar verder dan een 6-3 nederlaag kwamen ze niet.

Koploper in de B-klasse blijft ook na deze avond Van Asten Hypotheken en Verzekeringen. De nieuwkomers rekenden in een spannend duel af met een herboren DK Garagebedrijf. Op karakter maakte DK een vroeg opgedane achterstand goed. Helaas was het niet voldoende om iets aan dit duel over te houden. De eerste twee WAC-treffers van P. Dubois gaven Van Asten alsnog de 5-3 zege.

De andere WAC-debutant, Biezen Tuincentrum, kende weinig moeite met FC Avondrood. Als groentjes kreeg Avondrood behoorlijk wat treffers om de oren. Vooral de naam S. Biemans zal menig Avonroder nachtelijk doen opschrikken. Viermaal was hij trefzeker in de 7-2 overwinning, waarmee het zicht houdt op de koppositie. Avondrood wacht nog altijd op de eerste seizoensoverwinning.

Danny Megens Keurslagerij was daar dichtbij! Na drie eerdere riante nederlagen kwam de A-klasser nu iets beter voor de dag. BD United had dat mogelijk ook wat aan zichzelf te danken. Met nog 10 minuten op de klokken kende BD United een fijne voorsprong van 4-1. Dat dit in het slot nog verkleind werd tot 4-3 was te danken aan de sluwheid van de Keurslagerij. Het leverde uiteindelijk niets op voor hen, BD United was de gelukkige.