FC Avondrood knokt zich naar knap punt

  09 oktober 2021
FC Avondrood knokt zich naar knap punt


Hurkmans stunt in de A-klasse

FC Avondrood kende een comeback om u tegen te zeggen in de B-klasse van het WAC. FC van de Burgt waande zich al zeker van 3 punten, nadat het een 4-0 voorsprong had genomen. Ook 5-1 leek meer dan genoeg om FC Avondrood op de knieën te krijgen, maar niets was minder waar. Tot de laatste paar tellen vocht Avondrood voor een resultaat en dat kwam er ook. Met 5 secondes op de klok wist B. van der Kruissen de 5-5 tegen het net te jagen. Een puntdeling, waar het lange tijd niet op leek.

BrabantTent blijft na de 3e speelronde de fiere koploper van de B-klasse. DK Garagebedrijf kon alleen maar toezien hoe de rode armada de doelpunten wederom aaneen regen. Rijpe appelen, zo lijkt het. S. van Dinther mocht er drie aantekenen in de 10-2 overwinning. Zand in de motor bij DK, de wind mee voor BrabantTent.

BD United mocht de smaak van de overwinning proeven. De eerste zege bij het WAC Beek en Donk is een feit. Café Thuis 2 was de dupe. Halverwege stond BD United op een comfortabele 3-0 voorsprong. De voorsprong kwam nauwelijks in gevaar. De beide teams besloten dit duel op de stand van 4-1 in het voordeel van BD United.

In de A-klasse was een daverende verrassing te bespeuren. Hurkmans Plaatwerk wist Sportcafé den Ekker te trakteren op een onverwachte nederlaag. Via een eigen doelpunt kwam het op achterstand, maar snel werd deze ongedaan gemaakt. Het duel kende ene gelijk opgaand scoreverloop. Op 5 minuten voor het eind was het J. van der Leemputten die Hurkmans op een 4-3 voorsprong zette. Onoverkomelijk zo bleek, waardoor den Ekker wederom puntverlies leidde en Hurkmans een welkome driepunter bemachtigde.

Aben & Slag nestelde zich naar Café Thuis 1 aan kop. Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt kon geen vuist maken in dit onderling treffen. Alleen de eer mocht Sevenmiles redden. R. van Rooij kende een productieve avond. Mede dankzij drie treffers van zijn voet won Aben & Slag met 6-2.