Hurkmans Plaatwerk kent desastreuze start in WAC Bekertoernooi

  14 oktober 2022
Hurkmans Plaatwerk kent desastreuze start in WAC Bekertoernooi

Een flinke deceptie kreeg Hurkmans Plaatwerk te verwerken bij de start van het WAC Bekertoernooi. De A-klasser dacht tegen Rijwielhandel van den Berg wel meer potten te kunnen breken dan de 7-1 nederlaag die na het duel op het scorebord stond. Niets was minder waar en de ambitieuze B-klasser liet er geen gras over groeien.

Even zo was het Sportcafé den Ekker die zevenmaal doel wist te treffen. Als A-klasser waren ze op papier de favoriet tegen FC Avondrood, uitkomend in de B-klasse. Ondanks dat was het met een kwartier te gaan even slikken voor het Sportcafé toen Avondrood een 2-1 voorsprong wist te nemen. Daarna werd orde op zaken gesteld en liep het Sportcafé uit naar een 7-4 zege.

In diezelfde poule wist Biezen Tuincentrum haar bekerdebuut om te zetten in een nette 4-2 overwinning tegen FC van de Burgt.

In poule 1 was het aan DK Garagebedrijf om voor een stunt te zorgen. Als B-klasser tussen alleen maar A-klassers valt er weinig te verliezen dus frank en vrij werd er gespeeld tegen BrabantTent. Helaas waren de roodbroeken een maatje te groot DK. Café Thuis trok in haar eerste bekerduel aan het langste eind tegen 1.FC Geerts. Een 2-0 voorsprong werd nog wel verkleind, maar verder kwam Geerts niet.

Tenslotte werd er nog één bekerduel afgewerkt in poule 4. Daar wist Aben & Slag Advocaten met 2-0 te winnen van Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt en kende daarmee ook in het bekertoernooi een prima start.

Op 3 november staat de volgende speelronde gepland in het WAC Bekertoernooi.

Uitslagen poule 1
BrabantTent (A) – DK Garagebedrijf (B) 6-2
Café Thuis (A) – 1.FC Geerts (A) 2-1

Uitslagen poule 2
FC van de Burgt (B) – Biezen Tuincentrum (B) 2-4
FC Avondrood (B) – Sportcafé den Ekker (A) 4-7

Uitslag poule 3
Rijwielhandel van den Berg (B) – Hurkmans Plaatwerk BV (A) 7-1

Uitslag poule 4
Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt (A) – Aben & Slag Advocaten (A) 0-2