Hurkmans Plaatwerk kent uitstekende start van het seizoen

  26 september 2020
Hurkmans Plaatwerk kent uitstekende start van het seizoen


Rijwielhandel van den Berg maakt favorietenrol waar

Het is een heerlijke start van het nieuwe seizoen voor Hurkmans Plaatwerk BV. In haar tweede wedstrijd werd ook een tweede overwinning geboekt. Het gepromoveerde Danny Megens Keurslagerij verloor met het kleinst mogelijke verschil. Het werd 2-1 voor de jongens in het wit en zwart. K. van Deurzen was in zijn eentje verantwoordelijk voor de Hurkmans-productie en draaide zodoende een 1-0 achterstand, opgelopen op een kwartier voor het einde, om. Dat betekende voor de Keurslagerij een tweede nederlaag in even zoveel duels bij hun terugkeer in de A-klasse.

Café-Zaal de Tapperij en Go-People BV speelden alweer hun derde duel van het nog prille seizoen. Een enerverend potje tussen twee teams die nauw aan elkaar gewaagd bleken te zijn. C. Mathilda zetten Go-People al snel op voorsprong, waarna R. Martens en R. Ros die achterstand ongedaan maakten en de Tapperij op voorsprong schoten. Halverwege was het I. Cherif die Go-People weer langszij schoot. R. Slaets zette vlak voor het einde Go-People op voorsprong, maar het was niet voldoende voor drie punten. C. van den Boogaard bezorgde de Tapperij een punt en daarmee ook nog de ongeslagen status in deze competitie.

Die ongeslagen status geldt ook voor Sportcafé den Ekker. Tegen 1.FC Geerts vielen de doelpunten als rijpe appelen. Zeven voor het Sportcafé, vijf voor 1.FC Geerts. Een attractief duel waarin veel te zien was. 1.FC Geerts kende een prima eerste kwartier en stond op dat moment ook met 3-2 voor. Uiteindelijk bleek toch de pressie en de energie van het Sportcafé doorslaggevend te zijn tegen de ervaring en geslepenheid van 1.FC Geerts. M. Geurts was namens het Sportcafé op schot met vier goals, B. Kluytmans en H. van Gend waren voor 1.FC Geerts beide met twee doelpunten trefzeker.

Rijwielhanden van de Berg kent de favorietenstatus in de B-klasse. Men maakte dit waar tegen FC Avondrood door met 6-2 te winnen. FC Avondrood liet zich niet gemakkelijk omver lopen en bleef azen op de goals om het de opponent lastig te blijven maken. J. Smulders en R. van den Berg wisten het net te vinden namens FC Avondrood, terwijl R. Happé niet te beteugelen viel en met drie goals een aanzienlijk aandeel had in de driepunter voor de Rijwielhandel.

Tot slot was het aan DK Garagebedrijf en Meulensteen/ van Lieshout om te bepalen wie de laatste drie punten van de avond mee naar huis zou nemen. Halverwege was het duidelijk dat DK net wat meer pk’s in haar mars had, dan Meulensteen. D. van Rossum schoot met scherp en wist het net drie keer te raken. In totaal was DK maar liefst achtmaal in staat een goal te maken. Aan Meulensteen/ van Lieshout was dat  deze avond helaas niet besteed: 8-0.