Hurkmans zet 1.FC Geerts te kijk

  05 februari 2022
Hurkmans zet 1.FC Geerts te kijk

Hurkmans zet 1.FC Geerts te kijk
DK Garagebedrijf legt Café Thuis 1 over de knie

De competities bij het WAC Beek en Donk zijn hervat. Helaas zonder twee teams die door de huidige maatregelen geen volwaardig team op de been kunnen brengen. De overige teams gaan strijden om de kampioenschappen in de A- en de B-klasse.

Het eerste duel van de avond viel helaas in het water. Sportcafé den Ekker wist deze avond geen team samen te stellen en leidde een 3-0 reglementaire nederlaag. De punten gingen naar Aben & Slag Advocaten, waarmee het eenvoudig koploper bleef in de A-klasse.

Vlak achter die koppositie deed Café Thuis 1 goede zaken door met 2-0 te winnen van Sevenmiles.nl/Café-Zaal van de Burgt. N. Jansen en C. van de Boogaard waren de doelpuntenmakers in dit onderling treffen.

1.FC Geerts leed duur puntverlies, waardoor het de aansluiting met de kopgroep verloor. Hurkmans Plaatwerk versloeg de geelzwarten met 5-0. Een duidelijke en een knappe zege die hen langszij bracht bij de opponent van de avond. E. Meulensteen en K. Hendriks waren met beide 2 doelpunten belangrijk om zo de zege te behalen.

DK Garagebedrijf wist met een 6-2 zege drie fijne punten te behalen. Café Thuis 1 kon alleen door C. Verhoeven wat terugdoen. Het was met name DK wat de klok sloeg. D. van Rossum had het op zijn heupen en trof driemaal doel.

FC van de Burgt mocht ook weer eens juichen. J. Gerrits wist de cafégangers met twee treffers een fijne avond te bezorgen. FC Avondrood was niet in staat om daar iets tegenover te stellen. Twee tegen nul was dan ook de eindstand.