Indrukwekkende zege 1.FC Geerts

  02 oktober 2021
Indrukwekkende zege 1.FC Geerts


Rijwielhandel van den Berg wint op het nippertje

1.FC Geerts kent een seizoenstart om van te dromen. Nadat het eerste duel al vrij eenvoudig werd gewonnen, was dat nu wederom het geval. En dat niet tegen de eerste de beste. Sportcafé den Ekker incasseerde een zeldzame ruime nederlaag. T. Kluytmans ontpopte zich tot de beul door maar liefst vijfmaal de trekker doeltreffend over te halen. Einduitslag: 7-3.

Café Thuis 1 mag zich na de simpele overwinning van 4-0 op Go-People.BV voor even de koploper in de A-klasse noemen. Beide teams kwamen al voor de derde maal in actie in dit nog prille seizoen. Het deerde R. Ros niet dat de wedstrijden elkaar zo snel opvolgen. De aanvoerder van Thuis wist met een loepzuivere hattrick de opponent persoonlijk de das om te doen.

Een welkome zege was de 4-1 overwinning van Hurkmans Plaatwerk op Danny Megens Keurslagerij. De beide teams waren aan elkaar gewaagd. De 1-2 tussenstand toonde dit ook wel. In de laatste 10 minuten bleek Hurkmans net wat doortastender te zijn. Zij wonnen dit belangrijke onderonsje dan ook.

Meulensteen/ van Lieshout maakte ook haar eerste meter op het zaalvoetbalveld. Gelukkig waren ze allerminst. FC Avondrood daarentegen wel. Enorm geplaagd vlak voor aanvang van het seizoen waren ze erop gebrand om deze drie punten te pakken. De snelle openingstreffer zette direct de toon. B. van der Kruissen zette deze en nog vier andere goals op zijn naam. De einduitslag van 8-3 liet duidelijk het klasserverschil zien.

FC van de Burgt en Rijwielhandel van den Berg maakten er een spannend potje zaalvoetbal van. Dit duel ging gelijk op. Bij de 2-2 van J. Gerrits namens FC van de Burgt was er nog ene kwartier te spelen. Net toen men dacht dat de puntendeling een feit zou worden, besloot R. Brouwers daar een stokje voor te steken. Fijnbesnaard trof hij in het slot nog doel, waardoor de drie punten in de fietstas konden.