Koplopers maken geen fout

  12 maart 2022
Koplopers maken geen fout


Hurkmans continueert sterk seizoen

De speelavond van donderdag 10 maart kende geen verrassingen. De koplopers in de beide klassen maakten geen fout en ook in de overige duels boekte het beter gerangschikte de zege.

Voor Café Thuis 2 waren de druiven wel heel erg zuur na afloop van haar duel met BD United. Daar waar R. Meulensteen een achterstand tot tweemaal toe ongedaan maakte, leek het eerste punt binnen bereik, totdat BD United met nog zo’n twintigtal secondes te spelen alsnog de winnende 3-2 binnen werkte. Een goed vervolg voor BD United van dit eerste seizoen bij het WAC.

Zoals gezegd, de koplopers in beide klassen maakten geen fout. Aben & Slag Advocaten boekte een solide overwinning op Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt. Het werd 3-0. Rijwielhandel van den Berg had geen moeite met FC Avondrood en won met 5-1, waarbij de hattrick van R. Brouwers niet onopgemerkt mag blijven.

Achter Aben & Slag Advocaten blijft Hurkmans Plaatwerk het erg goed doen. De runner-up was een maatje te groot voor Sportcafé Den Ekker. G. Hurkmans was met twee treffers goed op schot. Het duel kende even de spanning van een doelpunt verschil, maar dat bleek onvoldoende voor een resultaat voor het teleurstellende Sportcafé. Eindstand: 5-2.

1.FC Geerts haakt middels een 2-0 zege aan bij de nummer 2 in de A-klasse. Danny Megens Keurslagerij gaf goed partij, maar het blijft moeite hebben met het netje te vinden. De 2-0 nederlaag kwam voor 1.FC Geerts zeer welkom, net nadat de nieuwe sponsor was gepresenteerd.