Nieuwsbrief

  06 juni 2021
Nieuwsbrief
NIEUWSBRIEF WACNummer 2         juni 2021 

Versoepelingen leiden tot de openstelling van de sporthal en de sportkantine. D’n Ekker mag weer zachtjes aan gaan bruisen, het balletje kan gaan rollen. Jullie bestuur heeft het eerste overleg achter de rug en wil met jullie de volgende zaken graag delen.

Vriendschappelijk


10 Juni mogen we weer! Eindelijk. Wil jouw team een potje voetballen en eens ervaren hoe het ook alweer was om een potje zaalvoetbal te spelen? Meld je voor deze speelavond dan aan bij Eric v Heijnsbergen (voorzitterwac@gmail.com).  Een eigen bijdrage per team van 10 euro wordt gevraagd, maar dat mag de pret niet drukken. Nadien samen even afblussen in sportkantine d’n Ekker hoort er natuurlijk ook bij, want dat hebben we met z’n allen natuurlijk ook enorm gemist.

Image result for voetbal
WAC Zomertrofee


Het zaalvoetballetje kan uit de kast wat ook geldt voor jullie kicksen en kloffie. Het WAC in samenwerking met sportcafé d’n Ekker wil jullie al WAC-Teams graag weer terug naar de sporthal halen. Vanaf 17 juni gaan we de WAC Zomertrofee organiseren. In deze eerste editie willen we graag alle teams uitnodigen om deel te nemen. Aangezien het gaat om speelavonden buiten de reguliere competitieavonden om vragen we per team een bijdrage van 10 euro per wedstrijd die men speelt. Wedstrijden worden gespeeld tussen 19.15 en 22.00 uur. Om 22.00 moet de kantine en de sporthal sluiten (voorlopig). Douchen na afloop is toegestaan. Publiek mag aanwezig zijn, maar wel in de sportkantine. In de sportkantine is nu een max van 50 personen welkom.

Wil je als team deelnemen, meld je dan voor 10 juni aan bij Eric v Heijnsbergen – voorzitterwac@gmail.com

Na aanmelding zal er een programma worden samengesteld welke met de contactpersoon van het deelnemende team wordt gedeeld. Ook op de website zal t.z.t. het programma van de WAC Zomertrofee worden vermeld.

Image result for voetbal
Seizoen 2021-2022


Met alle mooie prognoses in het vooruitzicht durven wij de gok wel te wagen. In september start een nieuwe editie van een gloednieuw seizoen van WAC Beek en Donk. Een jaar lang met de beentjes omhoog is meer dan genoeg geweest. Trappelen van ongeduld om eindelijk weer eens voor het echie aan de gang te gaan. Wij willen graag weten welk team er bij de aftrap weer bij is. Voor 18 juli lees of hoort Luca van Heijnsbergen dit heel graag. Stuur hem een appje of een mailtje met daarin het antwoord op de vraag of jullie doorgaan. Mailen kan ook. Doe dit dan naar: leden.wacbeekendonk@gmail.com .

Image result for voetbal
Seizoen 2021-2022 – facturering

Alvast goed om te weten: de facturering voor het seizoen 2021-2022 stellen we even uit, totdat we meer weten over de te betalen zaalhuur van het aankomende seizoen. Daar komen we op terug, zodra we daar meer over informatie over hebben verkregen.

Image result for voetbal
Werving leden en scheidsrechters


Als WAC zijn we natuurlijk altijd op zoek naar enthousiaste mensen die het WAC willen versterken. Spelers, scheidsrechters, bestuursleden, voor ieder wat wils. Dus vraag in je vrienden- en kennissenkring eens rond of er potentiële zaalvoetbalspelers zijn of juist mensen die een wedstrijdje willen fluiten. Ligt je interesse wat meer op bestuurlijk vlak, ook dan ben je van harte welkom. Heb je interesse, wil je je aanmelden of heb je vragen, mail dan naar voorzitterwac@gmail.com.  
Meer info is te vinden via https://wacbeekendonk.nl/.

Image result for voetbal
50-jarig jubileum


Noteer alvast in de agenda: op zaterdag 9 april 2022 vieren we dat WAC Beek en Donk 50 jaar bestaat! Dat gaat een mooi feest worden. Zeker met jullie, onze leden! Houd die datum alvast vrij.

Image result for voetbal
Kortom

Image result for voetbal           Vriendschappelijk voetbal

Image result for voetbal           WAC Zomertrofee
Image result for voetbal           21-22: Gaat het team door?

Image result for voetbal           21-22: Facturering

Image result for voetbal           Werving scheidsrechters/ nieuwe leden
Image result for voetbal           50-jarig jubileum

Bestuur WAC Beek en Donk