Revanche Café Thuis 1 in strijd om Grote Beker

  18 februari 2022
Revanche Café Thuis 1 in strijd om Grote Beker


Sevenmiles/ Café-Zaal van de Burgt verrast Hurkmans

De Grote Beker is in de poulefase belandt. Café Thuis 1 kende daarin een uitstekende start. Aben & Slag Advocaten werd getrakteerd op een ruime nederlaag. Het werd 4-1 en daarmee was de competitienederlaag van verleden week weggepoetst. Bij een 1-1 stand wist Café Thuis 1 afstand te nemen van de koploper in de A-klasse.

In dezelfde poule maakte Sportcafé den Ekker en Rijwielhandel van den Berg er een boeiend schouwspel van. Het geplaagde Sportcafé nam een 2-0 voorsprong, welke de koploper in de B-klasse knap wist weg te poetsen. Twee hernieuwde voorsprongen waren aan het Sportcafé ook niet besteed om te behouden. De Rijwielhandel kwam nog twee keer langszij, waarna beide teams dit duel besloten op 4-4. Een punt voor ieder.

In poule 2 kende BrabantTent een uitstekende start van het Grote Bekeravontuur. De runner-up uit de B-klasse had geen kind aan collega-B-klassers DK Garagebedrijf. G.Simons was de gevierde man met drie treffers. Uiteindelijk stopte de teller bij 8 in het voordeel van BrabantTent. M. van Bommel redde de eer namens DK.

Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt verraste vriend en vijand door Hurkmans Plaatwerk BV op een nederlaag te trakteren. Laatstgenoemde kent een ongekend sterk seizoen in de A-klasse, terwijl de opponent in diezelfde klasse een rol in de marge speelt. Dat ze niet te onderschatten zijn bleek andermaal deze avond. Daar waar eerder twee keer een voorsprong werd weggegeven was het dankzij M. van der Heijden dat Sevenmiles de drie punten bij mocht schrijven: 3-2.