Tienklapper voor FC Avondrood

  28 februari 2022
Tienklapper voor FC Avondrood

Ook BrabantTent in de dubbele cijfers

Doelpunten bij de vleet in de B-klasse van het WAC Beek en Donk. Voor FC Avondrood was de 10-2 overwinning een unicum in dit lopende seizoen. Niet eerder konden mochten ze zoveel doelpunten vieren. B. van der Kruissen was als vanouds op schot. Vlak daarbij E. Wich en R. Sarmento ook niet uit die beiden ook twee doelpunten op hun conto wisten te schrijven. Het arme Café Thuis 2, die dit seizoen maar moeilijk aan hun goaltjes komen, hadden via R. van der Aa en R. Meulensteen kortstondig een opleving waardoor de 5-0 achterstand verkleind werd, maar daar bleef het voor Thjis helaas bij.

Voor BrabantTent was het alweer de vierde keer dit seizoen dat ze de dubbele cijfers bereikten. De motor van DK Garagebedrijf haperde het gehele duel, BrabantTent vloog er aan alle kanten voorbij. G. Simons en K. van Osch hadden hun vizier beiden op scherp staan. Met ieder drie treffers hadden ze een aanzienlijk aandeel in de 11-0 overwinning.

BD United vervolgde haar debuutseizoen met een 3-1 overwinning op FC van de Burgt. J. Verhoeven (tweemaal) en J. Smulders wisten BD United op een prima 3-0 voorsprong te zetten lopende dit duel, waarna E. Leenders namens FC van de Burgt de eer redde. Een solide zege voor BD United, waardoor het in de rangschikking over FC van de Burgt heen wipte.

1.FC Geerts kon eindelijk weer eens juichen na een aantal gevoelige nederlagen achter elkaar. In een nek-aan-nek-race versloeg het Sportcafé den Ekker met 4-3. Het Sportcafé begon het duel voortvarend door de voorsprong te pakken. Vasthouden van die marge was er niet bij, maar ook 1.FC Geerts was niet bij machte om dit te volbrengen. Pas toen het voor de derde maal de voorsprong nam, was Sportcafé den Ekker verslagen. Eindstand: 4-3.

Hurkmans Plaatwerk, de verrassende nummer 2 in de A-klasse, moest even een pas op de plaats maken. Danny Megens Keurslagerij bood prima partij. Een vroeg behaalde voorsprong via de voet van T. van Mechelen werd nog wel goedgemaakt door K. van Deurzen namens Hurkmans, maar verder kwam de runner-up niet. Een kleine domper voor de plaatwerkers in een tot dusver uitstekend seizoen. Voor de Keurslagerij was dit een zeer welkom punt, aangezien er pas eentje werd behaald in de gespeelde duels.