Van Asten verzekert zich van grootste uitslag in jaren

  07 januari 2023
Van Asten verzekert zich van grootste uitslag in jaren

De eerste donderdag in het nieuwe kalenderjaar kenden direct een historische uitslag binnen het WAC Beek en Donk. Van Asten hypotheken en verzekeringen liet geen spaan heel van de nummer laatst FC Avondrood. Het werd maar liefst 20-1! De titelkandidaat in de B-klasse kende in E. van Dijk haar topscorer in dit duel met vijf treffers. Namens de rode lantaarndrager FC Avondrood redde W. Kluytmans de spreekwoordelijke eer.

Voor Danny Megens Keurslagerij gloort er hoop aan het eind van de horizon. Nadat het slotduel in 2022 eindelijk werd gewonnen, zegevierde de Keurslagerij ook in het eerste treffen in 2023. FC van de Burgt werd aan de kant geschoven met 4-1. B. Pellegrino scoorde tweemaal. FC van de Burgt wacht na haar zege in het openingsduel van dit seizoen alweer bijna vier maanden op een overwinning.

De A-klasse blijft ongekend spannend. Tussen de koploper en de nummer laatst zitten namelijk maar drie puntjes. Bovenaan wist Aben & Slag Advocaten andermaal niet te winnen. Hurkmans Plaatwerk hield de huidig kampioen knap op 1-1. Alweer het vierde gelijke spel voor Aben & Slag in dit lopende seizoen. Datzelfde gold ook voor BrabantTent. Ditmaal wist het Café Thuis op 4-4 te houden. B. van den Bergh had BrabantTent met zijn tweede van de avond bijna de zege geschonken, ware het niet dat H. van Eert in de slotminuut alsnog de 4-4 tegen de touwen joeg.

Het laatste duel van deze avond en eveneens uit de A-klasse werd een prooi voor Sevenmiles.nl/Café-Zaal van de Burgt. Sportcafé den Ekker boog met 4-2 het hoofd voor de nummer laatst, alhoewel dat in deze klasse volgende week alweer helemaal anders kan zijn.