Bouwbedrijf van Dinther BV pakt koppositie

  24 november 2023
Bouwbedrijf van Dinther BV pakt koppositie

Nieuwkomer Bouwbedrijf van Dinther BV heeft de topper in de B-klasse van het WAC Beek en Donk in winst om weten te zetten. BD United moest haar meerdere erkennen. Het werd 3-1 voor Van Dinther die daarmee bouwde aan een stevig fundament voor een langere periode in de kopgroep van de B-klasse. BD United leed haar eerste nederlaag van het seizoen.

Voor FC Avondrood was er ook weer eens een verliespartij. Hurkmans Plaatwerk wist nipt met 2-1 te winnen. Het winnende doelpunt kwam van de voet van C. Verhoeven die daarmee zijn eerste treffer aantekende voor zijn nieuwe werkgever.

Op Biezen Tuincentrum staat op dit moment geen maat. De kampioen van de B-klasse verleden jaar dendert ook in de A-klasse door. De voorsprong op de nummer 2 is inmiddels gegroeid tot 5 punten. Ditmaal was Sevenmiles.nl/Café-Zaal van de Burgt aan de beurt om te ondervinden dat er weinig te halen valt tegen deze geoliede machine. Ditmaal was K. Wouters (3x) flink op schot in de met 5-2 gewonnen wedstrijd.  

Sportcafé den Ekker scoort er dit seizoen ook driftig op los. Tegendoelpunten krijgt het ook veelvuldig, maar ditmaal wist het BrabantTent maar eensmaal toe te staan te scoren. Zelf deed het zes duitjes in het zakje. T. Briels was veruit de man met de meeste treffers. Hij scoorde driemaal.

Tenslotte was er ook een gelijkspel te bespeuren deze avond. Rijwielhandel van den Berg had goede papieren door een 2-0 voorsprong met nog tien minuten op de klokken. R. Engels was daarvoor hoogstpersoonlijk verantwoordelijk. Aben & Slag liet zien over veerkracht te beschikken en sleepte een punt uit het vuur door toedoen van F. Dankers en T. van Berlo.