FC Avondrood blijft ook in 3e competitieduel ongeslagen

  14 oktober 2023
FC Avondrood blijft ook in 3e competitieduel ongeslagen

Het blijft FC Avondrood voor de wind gaan. De B-klasser bleef ook in haar derde duel van dit seizoen ongeslagen. Tegen FC van de Burgt eindigde het duel in 1-1. M. van de Ven vond het net namens Avondrood, R. Slaets was trefzeker voor FC van de Burgt.

De Boerenjongens behaalde hun eerste driepunter binnen het WAC Beek en Donk. DK Garagebedrijf was het slachtoffer. M. van Hoof en D. van Oss wisten beiden tweemaal te scoren voor de overwinnaars. Het werd 5-3.

In de A-klasse won Biezen tuincentrum alweer voor de derde keer. In een nagenoeg gelijkwaardig potje was het B. van Oosterhout die met nog 4 minuten op de klok de 4-3 binnen wist te schieten en zodoende Sportcafé den Ekker de derde nederlaag toebracht.

Achtervolger Café Thuis liet dure punten liggen. Via B. van der Kruissen kwam het tegen BrabantTent op een comfortabele 2-0 voorsprong maar met veel inzet en tactische slimheden wist BrabantTent die achterstand weg te poetsen en op een 4-3 voorsprong te komen. Geduldig en gedisciplineerd zocht Thuis naar die ene opening en vond deze vlak voor het eind, waardoor het duel in een 4-4 gelijkspel eindigde.

Aben & Slag herstelt zich langzaam maar zeker van een matige seizoenstart. Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt moest haar meerdere erkennen in de kampioen van verleden seizoen. Het verloor met 2-0 en blijft daarmee de rode lantaarndrager met maar 1 doelpunt voor en maar liefst 15 tegen.