Gelijke spelen illustreren tweede bekeravond WAC Beek en Donk

  27 oktober 2023
Gelijke spelen illustreren tweede bekeravond WAC Beek en Donk

Tijdens de tweede bekeravond van het WAC Beek en Donk wist Bouwbedrijf van Dinter BV uit de B-klasse andermaal een A-klasser op een gelijkspel te houden. Ditmaal beet BrabantTent de tanden stuk op de taaie nieuwkomer binnen het WAC. Het werd 2-2. Het andere onderonsje in poule 1 tussen teams uit beide klassen eindigde eveneens onbeslist. FC Avondrood (B) hield Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt knap op 1-1.

In poule 2 was tevens een gelijkspel te bespeuren. FC van de Burgt en DK Garagebedrijf hielden elkaar keurig in evenwicht. Het treffen tussen de B-klassers eindigde in 4-4. Voor DK waren de druiven erg zuur. Een 3-0 en later een 4-1 voorsprong was niet aan hen besteed, FC van de Burgt wist die achterstand, mede door drie doelpunten van R. Slaets knap ongedaan te maken.

Rijwielhandel van den Berg kwam voor het eerst in actie tijdens het bekertoernooi. En direct met succes. In poule 3 versloegen zijn comfortabel De Boerenjongens. Het werd 5-0 voor de A-klasser, die daarmee de B-klasser alweer op haar tweede bekernederlaag trakteerde.
Hurkmans Plaatwerk BV (B) leed in deze poule eveneens een nederlaag. Aben & Slag Advocaten, titelverdediger in de A-klasse, was met 4-0 een maatje te groot.

Tot slot poule 4. Daar eindigde een interessant treffen tussen Van Asten Hypotheken & Verzekeringen en Café Thuis in een 3-3 gelijkspel. De koploper in de A-klasse keek tot kort voor het einde tegen een 3-1 achterstand aan, maar wist alsnog de stand gelijk te trekken, waardoor Van Asten enigszins beteuterd achterbleef.