Hurkmans Plaatwerk en Sevenmiles.nl/Café-Zaal van de Burgt behalen eerste punten

07 november 2023

Voor B-klasser Hurkmans Plaatwerk viel er eindelijk iets te juichen. DK Garagebedrijf, eveneens puntloos, werd getrakteerd op een 2-1 nederlaag. K. van Deurzen en J. van der Leemputten zetten Hurkmans op voorsprong, alvorens M. van Bommel vlak voor het eindsignaal de achterstand namens DK Garagebedrijf verkleinde.

Swaanen Beheer BV leidt de B-klasse dans. FC van de Burgt had geen schijn van kans tegen de ontketende Aarlenaren. J. Donkers maakte nog wel de opgelopen achterstand gelijk, maar daarna was er geen houden meer aan. R. Heijmans was de uitblinker in de met 7-1 gewonnen wedstrijd. Hij scoorde driemaal.

Biezen Tuincentrum is de huidige koploper in de A-klasse. De B-klasse-kampioen van verleden seizoen versloeg de kampioen in de A-klasse met 3-2. Het winnende doelpunt viel met nog 6 minuten te spelen en kwam van de voet van B. van Oosterhout die daarmee ook zijn tweede van de avond aantekende.

Voor Sevenmiles.nl/Café-Zaal van de Burgt mag deze avond de boeken in. Tegen 1.FC Geerts behaalden zij het eerste punt van dit lopende seizoen. Nou zal de nasmaak van dit duel over het algemeen, ondanks het punt, vrij zuur zijn. Een 2-0 en 3-1 voorsprong kon niet worden behouden. Geerts knokte zich terug en zag via P. van de Tillaer een punt gewonnen worden: 3-3.

Het duel tussen Van Asten Hypotheken & Verzekeringen en Rijwielhandel van de Berg kende lange tijd geen hoogtepunten. De A-klassers waren aan elkaar gewaagd en gunde elkaar de smaak van doelpunten niet. Totdat T. Neaum met nog drie minuten te spelen toch een gaatje vond in de defensie van de Rijwielhandel. Nauwelijks bekomen van de euforie of het stond alweer gelijk. R. Brouwers maakte uit de directe tegenstoot de gelijkmaker, waarna ook de einduitslag op het scorebord stond: 1-1.