Swaanen Beheer verslaat Bouwbedrijf van Dinter in WAC-primeur

  22 september 2023
Swaanen Beheer verslaat Bouwbedrijf van Dinter in WAC-primeur

De eerste maal dat Swaanen Beheer en Bouwbedrijf van Dinter onder de vlag van het WAC Beek en Donk uitkwamen leverde eerstgenoemde de overwinning op. Een krappe weliswaar, maar ook die tellen. R. Heimans was met twee treffers de gevierde man. Zijn tweede treffer viel pal voor het eind van de wedstrijd. Tussentijds wist R. Roche namens Van Dinter nog gelijk te maken, maar het leverde uiteindelijk niets op. Zo startte het avontuur in de B-klasse voor Swaanen zeer wenselijk.

FC Avondrood behield haar ongeslagen status en leidt de B-klasse dans voorlopig. Het gelijke spel tegen De Boerenjongens leidde daarentegen wel toch licht teleurgestelde gezichten. Een tussentijdje 3-1 voorsprong werd door De Boerenjongens teniet gedaan. T. van Lelie was met twee treffers hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor het eerste WAC-punt van de debutanten. Een prettige opsteker voor De Boerenjongens.

De rentree van Rijwielhandel van den Berg in de A-klasse verloopt voorlopig crescendo. In de hoogste versnelling liep het over Sevenmiles.nl/Café-Zaal van de Burgt heen, die alweer haar tweede nederlaag moest slikken. Met maar liefst 9-0 won de Rijwielhandel. R. van Melis was met drie doelpunten het meest succesvol aan de winnende zijde.

Ook Café Thuis behield de 100%-score. Sportcafé Den Ekker spartelde tegen het eind van het duel nog wel even tegen, maar het verschil was op dat moment al gemaakt. Mede dankzij twee goals van B. van der Kruissen won Café Thuis met 5-3. Sportcafé

Aben & Slag wist na twee eerder verloren wedstrijden eindelijk weer eens wat winnen was. BrabantTent, wat moest beginnen met vier spelers, zag Aben & Slag langzaam uit het zicht verdwijnen en kon bij 5-0 eindelijk een vuist maken. Twee treffers wist het nog te maken, maar verder kwam BrabantTent niet. Het verschil was al gemaakt door onder ander drie doelpunten van T. van Oorsouw.