WAC-Bekertoernooi van start; grote verrassingen blijven uit

  08 oktober 2023
WAC-Bekertoernooi van start; grote verrassingen blijven uit

Het WAC-Bekertoernooi is afgetrapt. In vier poules zal worden uitgemaakt wie zich plaatst voor het toernooi om de Grote Beker en wie gaat strijden om de Kleine Beker.

In poule 1 was er een vliegende start voor BrabantTent. De A-klasser was nipt te sterk voor Swaanen Beheer BV, nieuw in de B-klasse. J.Krol was de gelukkige die BrabantTent met nog anderhalve minuut op de klok naar een 3-2 zege schoot.
In diezelfde poule hield Bouwbedrijf van Dinter BV (B-klasse) knap Sevenmiles.nl/Café-Zaal van de Burgt (A-klasse) op 3-3. L. Bankers was namens het bouwbedrijf met twee doelpunten goed op dreef. Aan de andere zijde wist S. Meulensteen twee van de drie treffers op zijn naam te zetten.

Poule 2 kende geen verrassingen. De A-klassers versloegen ruimschoots de B-klassers. Sportcafé den Ekker won met maar liefst 7-0 van DK Garagebedrijf. Biezen tuincentrum legde FC van de Burgt over de knie met 5-0. B. van Oosterhout wist driemaal de trekker over te halen.

In poule 3 eindigde het B-klasse-onderonsje in een overwinningen voor Hurkmans Plaatwerk BV. Met 3-1 waren ze te sterk voor de Boerenjongens.

Het laatste duel op deze avond was er eentje uit poule 4. A-klasser 1.FC Geerts had het zwaar met de taaie B-klasser BD United. P. van der Bruggen schoot met nog 7 minuten op de klokken uiteindelijk de 2-1 zege binnen.