1.FC Geerts eerste achtervolger in A-klasse

  03 december 2023
1.FC Geerts eerste achtervolger in A-klasse

Een verrassende zege op Café Thuis heeft 1.FC Geerts op plek 2 gebracht in de A-klasse van het WAC Beek en Donk. De zege was er eentje die op het scheiden van de markt nog werd geboekt. Een 2-2 gelijkspel leek de boeken in te gaan, totdat H. Kuijpers anders besloot. Zijn tweede van de avond gaf de geelzwarten de overwinning.

Achter 1.FC Geerts weet BrabantTent zich op een 3e plek terug na een doelpuntrijke zege tegen Van Asten Hypotheken & Verzekeringen. De Roodbroeken wonnen met 6-4 van de ploeg die onderin maar niet weg weet te komen. Drie doelpunt van T. Neaum waren niet voldoende voor de zege. Aan de andere kant bleken S. van Dinther en R. Dankers met ieder twee doelpunten belangrijk voor BrabantTent.

Sportcafé Den Ekker is bezig met een prima comeback na een matige seizoenstart. Ditmaal had Rijwielhandel van den Berg geen schijn van kans. Den Ekker won met 4-0. G. van Empel had het vizier weer op scherp en nam de helft van de productie voor zijn rekening.

Swaanen Beheer BV is de fiere koploper in de B-klasse. De Boerenjongens konden geen vuist te maken tegen de B-klasse favoriet. Swaanen wist met 7-2 ruim te winnen. D. de Greef schoot drie doelpunten tegen de touwen en was daarmee direct de man van de wedstrijd.

BD United blijft in het spoor van de koploper. Al snel in het duel werd het enige doelpunt van de wedstrijd gemaakt. J. Smulders kroonde zich tot matchwinner. FC van de Burg de opponent deze avond, ziet zich zodoende in de kelder van de B-klasse terug.