DK Garagebedrijf van hatelijke nul af

  10 november 2023
DK Garagebedrijf van hatelijke nul af

De eerste overwinning is binnen, DK Garagebedrijf wist afgelopen donderdag FC van de Burgt te verslaan in de B-klasse van het WAC Beek en Donk. Middels doelpunten van P. Scheepers (2), M. van Bommel en T. van Oort werden de eerste drie punten verdiend. M. van Vijfeijken deed namens het moeizaam scorende FC van de Burgt iets terug, maar het was onvoldoende voor een resultaat: 4-1.

BD United nestelde zich naast Swaanen Beheer BV aan kop in diezelfde klasse. Een nipte zege op FC Avondrood (3-2) zorgde voor drie kostbare punten. J. van Schijndel voorkwam puntverlies door een treffer op 5 minuten van het einde. FC Avondrood had eerder een 2-0 achterstand ongedaan gemaakt, maar zag zich uiteindelijk wel aan de verkeerde kant van de medaille terug.

Bouwbedrijf van Dinter BV had geen kind aan De Boerenjongens. Beide nieuwkomers bij het WAC  stonden voor het eerste tegenover elkaar en het werd een onvergetelijk duel voor T. Fritsen namens Van Dinter. Zesmaal haalde de scherpschutter de trekker over. De Boerenjongens deden in de laatste minuut nog tweemaal iets terug. Eindstand: 7-2.

1.FC Geerts boekte haar tweede overwinning van het seizoen. In de A-klasse was het te sterk voor BrabantTent. T. Kluytmans verzorgde de gehele productie. Het werd 3-1.

Café Thuis miste de koppositie. Het verslikte zich in de rode lantaarndrager Sevenmiles.nl/Café-Zaal van de Burgt. Sevenmiles, verleden week wisten zij het eerste punt te behalen, verraste vriend en vijand door de titelkandidaat met maar liefst 7-2 te verslaan. M. Khalil was de gevierde man, hij trof driemaal doel.