Monsterscore voor frivool spelend Van Asten Hypotheken en Verzekeringen

  05 mei 2024
Monsterscore voor frivool spelend Van Asten Hypotheken en Verzekeringen

Scheidsrechters van dienst Luca van Heijnsbergen en Theo van Schijndel kijken terug op een uiterst sportieve WAC-speelavond. Vele plaatsen op de ranglijst zijn reeds duidelijk, hierdoor krijgen de wedstrijden vanzelf een vriendschappelijker karakter.

De selectie van Bouwbedrijf van Dinter BV kwam aanschouwen wat haar achtervolger Swaanen Beheer klaar speelde in de wedstrijd tegen De Boerenjongens. Niet voor niets, want bij puntverlies van Swaanen werd men zonder zelf te spelen kampioen. Swaanen Beheer maakte echter geen fout en won afgetekend met 7-1. Mannen van de wedstrijd met 2 goals per persoon werden Bart Wilms – die de show stal met o.a. een doeltreffende slalom vanaf de eigen helft  – en Joeri Vermeulen.

De wedstrijd tussen Café Thuis en 1. FC Geerts ontpopte zich tot een plichtmatig nummer voor beide partijen, wat zich in een slakkengangetje richting eindsignaal bewoog. Via doelpunten van Ricardo Ros en Marcel Coppens kon Café Thuis een zakelijke en zuinige 2-0 zege bijschrijven.

Sportcafé d’n Ekker leed een zeldzame nederlaag tegen een prima spelend Rijwielhandel van den Berg. Het openingsdoelpunt van Jorg Bevers werd via doelpunten van Martijn Geurts (2x) en Mart de Louw nog weggepoetst, maar de 3-1 achterstand werkte allesbehalve verlammend voor de blauwhemden van Van den Berg. René Brouwers, Rolán van Melis (2x), Jan van den Berg en de tweede treffer van Jorg Bevers zorgden voor een terechte overwinning. D’n Ekker zal nog alles op alles moeten zetten in de laatste 2 competitiewedstrijden om de tweede plek veilig te stellen.

Van Asten Hypotheken en Verzekeringen legde een galavoorstelling op de mat in de wedstrijd tegen BrabantTent. Jeroen Krol zette BrabantTent nog wel op een 1-0 voorsprong, maar in het vervolg van de wedstrijd werd men ondersteboven gespeeld door een ontketend Van Asten. Er stond geen maat op de voetbalmachine uit Aarle-Rixtel en men haalde maar nét de dubbele cijfers niet. Jordy Kuijpers, Wouter Thijssen, Devy van Dinteren (3x), Teun van Asten (2x) en Erwin van Dijk (2x) zorgden dat er 9 maal gejuicht kon worden. Eindstand 3-9.

BD United legde FC van de Burgt op de pijnbank, door met 4-2 van ze te winnen. De wedstrijd was het aanzien waard: doordrenkt met mooie aanvalsgolven van 2 teams welke oprecht speelden om de winst. Uiteindelijk trok BD United aan het langste eind, door 2 doelpunten in de laatste minuten van Kane van de Walle en Jarno Smulders.